top of page

Hvem er vi?

Vi er en dansk familie af to generationer der ejer Lejligheden Town End House Flat 9. Udover at leje lejligheden ud, benytter vi hyppigt lejligheden selv, så vi håber at i kan fornemme at den har den sjæl og charme som vi sætter pris på.

Yngste generation

 

Vi mødtes på en Pub i London og er nu gift og har to dejlige drenge. Vi har samlet boet i London i 13 år, inden vi i 2009 flyttede tilbage til Danmark. Vi har via vores indgående viden og erfaringer med London været specifikt medvirkende til valget af Kingston Upon Thames til at huse vores dejlige ferielejlighed i London. 

 

Den primære årsag til at vi valgte Kingston, er den ultimative belligenhed tæt op ad Themsen, Hampton Court Park og kun 30 min med tog fra Westminster (Hjertet af London City). Derudover er Kingston nem at komme til og fra via Heathrow eller Gatwick, samt har alt hvad hjertet kan begære af shopping, pub´s og restaurantliv i gå afstand lige uden for døren!

 

Derudover er Kingston meget børnevenlig. Kingston har den laveste crime ratio i London og i centrum af Kingston, hvor lejligheden ligger, er der primært gågader og derfor meget lidt trafik at være bekymret for. Dvs. børnen har frit lejde til at løbe og lege op og ned ad floden, i Hampton Court Park og i gågaderne, mens de voksne shopper.

 

Og for børn er et besøg i Chessington Park of Adventures et absolut must! Det ligger kun 25 minutter fra lejligheden, og det er en unik kombination af Tivoli, Zoologisk have og den Blå Planet.

Ældste Generation

​

Vi har i mange år haft en stor fascination af London og alle de kulturelle oplevevelser som byen tilbyder. London har noget helt specielt over sig. Atmosfæren, pulsen og alle de kulturhistoriske sights. 

 

Så da muligheden bød sig mht. at ervherve denne dejlige ferielejlighed med vores søn og svigerdatter, var vi ikke i tvivl!

 

Vi har mere end 10 års erfaring med udlejning af ferieboliger, da vi også ejer et dejligt hus i Syd Frankrig (Vence) som vi lejer ud gennem www.venceferie-rye.dk.

 

Vi glæder os i øvrigt til at gå mange runder på de lokale golf baner, samt til at se resten af England med udgangspunkt i vores dejlige lejlighed.

bottom of page