top of page

Golf - Outdoor 18 holes og Indoor virtual

 

Få adspredelse fra shopping og sight seeing med en golf dag på denne smukke 18 hullers golf bane beliggende i Hampton Court Park. Spil en runde golf i smukke omgivelser med udsigt til Henry VIII kongelige slot. På og omkring golf banen går ca. 200 dådyr, der er med til at gøre oplevelsen helt unik!

 

Golf banen ligger 5 min i taxa fra lejligheden, og der er rimelige green fees (fra 25 GBP) for ikke medlemer (Der er også mulighed for at leje udstyr). Læs mere på hjemmesiden www.hamptoncourtgolf.co.uk hvorfra der også kan bookes tider.

 

Der er flere muligheder for Golf i området. Prøv f.eks. Surbiton Golf Course, kun 10 min fra lejligheden i taxa. Også denne bane er på 18 huller, og har et yderst godt renomé. Green fees fra 50 GBP for ikke medlemer. Læs mere på hjemmesiden www.surbitongolfclub.com.

 

Sidst men ikke mindst, kan man prøve kræfter med alle Pro Course banerne i Surbitons Indoor Golf Simulator, hvor man kan spille op til 6 personer samtidig i hyggelige omgivelser og få en bid mad og en øl samtidig. Se mere på www.surbitongolfstudio.com.

Hampton Court Golf Club
Surbiton Golf Club
Hampton Court Golf Club
Surbiton Golf Studio
bottom of page