top of page

Lejlighed & beliggenhed

Lejligheden ligger yderst centralt i sydvest London (Kingston Upon Thames), som kun er 30 minutter i tog fra Westminster (Central London) med Big Ben, London Eye, House of Parliament of Westminster Abbey. 

 

LejlighedenLejligheden er på 73m2, med 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue, køkken og altan. Belligenheden på 3 sal giver en formidabel panorama udsigt ud over Themsen fra terrassen, stuen og det ene soveværelse. Lejligheden er nybygget i 2015, så den fremstår yderst moderne og flot.

 

Hvert soveværelse har sovepladser til 2 personer, så der i alt kan sove 6 personer i lejligheden.

 

Floden ligger lige uden for hoveddøren, med mulighed for en dejlig gåtur ned ad floden (Queens Walk), eller for at nyde det charmerende pub og restaurant liv op ad floden.

 

Alt er indenfor max 5 minutters gå afstand: Themsen, Pub´s, Restauranter, Indkøb, Shopping, Kingson Station og Hampton Court Parks grønne vidder.

 

Transport

Lejligheden ligger ca. 5 min gang fra Kingston station, hvorfra det tager ca. 30 minutter at komme til Westminster Tube station (Central London), og 12 minutter at komme til Wimbledon.

 

Fra Kingston Station tager det ca. 1 time at komme til Gatwick Lufthavn med toget. Med mini cab (Taxa), tager det afhængig af trafikken ca. 40 minutter, og koster mellem 30 og 40 GBP.

 

Til Heathrow er transporttiden ca. 45 minutter med bus. Med mini cab (Taxa), tager det afhængig af trafikken ca. 35 minutter, og koster mellem 30 og 40 GBP.

 

Kingston Upon Thames

Kingston Upon Thames ligger i skønne grønne omgivelser med Hampton Court Park og Themsen på den ene side og The Royal Richmond Park på den anden side. I Kingston er shopping, restauranter og pub´s centralt placeret omkring Themsen og Kingstons berømte shopping strøg (Som er et netværk af små gågader).

 

Kingston er UK´s 7 største shopping område, med over 100 forskellige butikker samlet på og omkring strøget, og mere end 50 forskellige restauranter og pub´s. 

 

 

 

 

bottom of page