top of page

Fodbold i London

 

London er og bliver verdens fodboldhovedstad og er man den mindste smule fodboldinteresseret eller måske ligefrem decideret fodboldfan, skal man ikke snyde sig selv for en fodboldoplevelse i London.

Byen byder på en lang række af Englands største fodboldklubber, som Arsenal FC, Chelsea FC, Tottenham Hotspur og West Ham, men også mange mindre klubber som Millwall, Fulham, Queens Park Rangers, Crystal Palace. Sidstnævnte klubber, som fodboldoplevelse er mindst lige så stor som hos storklubberne.

Prisen på fodboldbilletter i England er generelt ret høj og man skal være ude i god tid for at købe billetter. Et godt sted at starte er altid på klubbernes hjemmesider. Hos nogle af de mindre London-klubber er billetpriserne dog overkommelige og det kan være nemmere at få billetter her end hos storklubberne.

Læs mere om fodbold i den omfattende rejseguide på VisitFootball.dk: Fodboldrejser til London. Her finder du også guides til billetkøb og generelle rejseråd som fodboldturist i London.

London er også hjemby for verdens måske mest kendte fodboldstadion, nemlig Wembley Stadium. Det oprindelige stadion er fra 1923, men i årene 2002-2007, blev Wembley ombygget og moderniseret, så det i dag er et topmoderne stadion med plads til 90.000 tilskuere.

 

Det engelske fodboldlandshold spiller sine hjemmekampe på Wembley, men stadion er isærogså kendt for de legendariske finaler i den engelske pokalturnering FA Cup.

Læs mere om rundvisninger på Wembley her: Wembley Tours.

bottom of page